Betaalmethoden

Bij tafelvlaggen kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden. Welke methode u ook kiest, u betaalt sowieso veilig. Alle betalingen bij tafelvlaggen zijn gratis.

Scroll naar beneden voor een korte toelichting van de betreffende betaalmethode.

  • iDeal (Nederland) óf Bancontact/Mister Cash (België)
  • PayPal 
  • Credit Card
  • Klarna Achteraf Betalen
  • Betalen via factuur achteraf

iDeal (Nederland) óf Bancontact/Mister Cash (België)

iDEAL is de meeste populaire online betaalmethode in Nederland. In België is dat Bancontact / MisterCash. Met deze betaalmethode kun u uw bestelling eenvoudig afrekenen via de veilige betaalomgeving van uw eigen bank.

Waarom betalen met Ideal / Bancontact / Mistercash?

Betalen kan meteen. Registreren, bestanden downloaden of een account aanmaken is niet nodig.
Gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
U houdt constant controle en overzicht op uw betaling. Uw betaling is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht en op een later moment vaak eenvoudig terug te vinden via uw online bankierenapplicatie. 

PayPal

Paypal werkt als een digitale portemonnee. U maakt geld over naar uw Paypal account, of u koppelt het aan uw bankrekening of creditcard zodat betalingen automatisch verrekend worden.

Waarom betalen met Paypal?

Uw aankoop is 100% beschermt tegen het niet ontvangen van producten, beschadigde producten en sterk afwijkende producten.
U heeft enkel uw e-mailadres en wachtwoord nodig om online af te rekenen.
Uw bankgegevens worden niet gedeeld met de ontvanger.
U heeft geen credit card nodig.
Een nadeel is dat u eerst zelf een PayPal-account moet aanmaken. Daarnaast ziet u uw aankopen niet terug in uw bankoverzicht maar in uw Paypal-account. Verder brengt PayPal kosten in rekening als geld uit uw PayPal-account overmaakt naar uw bankrekening.

Credit Card

Wij accepteren Credit Card betalingen van MasterCard,VISA & American Express.

Waarom betalen met Credit Card?

Uw aankoop is beschermt tegen het niet ontvangen van producten, beschadigde producten en sterk afwijkende producten.
Uw aankopen zijn automatisch 180 dagen tot een jaar verzekerd.
Direct genieten, later betalen. U kunt een aankoop verrichten zelfs als het benodigde bedrag nu nog niet op uw bankrekening staat.
Op een later moment een specifieke betaling snel en makkelijk terugvinden is vaak lastiger.

Klarna Achteraf Betalen

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Betalen via factuur achteraf

Als u kiest om een factuur te ontvangen en deze achteraf te voldoen vragen wij het volgende. Wij sturen uw een mail met daarin de betalingsinstructie en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen.

 

Nog vragen over onze betaalmethoden?
Heeft u hierboven geen antwoord kunnen vinden over uw vraag over onze betaalmethodes, neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice