Retourneren

Gratis retourneren

Soms kan het gebeuren, dat u niet helemaal tevreden bent met een besteld product. Het product oogt anders dan verwacht, uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wanneer u op onze website een product besteld dan heeft u ten alle tijden recht op een bedenktijd van 14 dagen. Dat betekent dat u 14 dagen de tijd hebt om terug te komen op uw besluit om het bestelde product ook daadwerkelijk af te nemen.

14 dagen bedenktijd

Vanaf de dag van ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om ons te melden dat u afziet van de koop. vanaf de dag dat u ons de retourmelding aan ons heeft doorgegeven heeft u vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk terug te zenden. 

Tafelvlaggen die op maat zijn gemaakt voor u kunnen niet worden geretourneerd

De bedenktijd geldt niet voor producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt.Het recht op retourneren geldt dus alleen voor voorraadproducten. Tafelvlaggen die speciaal voor u zijn samengesteld en bedrukt kunnen niet worden geretourneerd 

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Retourprocedure

  • Download hier onder het retour formulier, vul deze in en voeg deze bij het pakket.
  • Mail dit naar info@tafelvlaggen.nl
  • Wij sturen dan een retour label naar u toe deze kunt u op de doos plakken
  • Breng het pakket bij het  dichts bijzijnde acces point of post nl point 

 

Hoe snel ontvangt u uw geld terug?

Zodra wij het product retour hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat het product is teruggezonden, betalen wij u het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen terug. Terugbetaling vindt plaats via hetzelfde betaalmiddel dat u bij aankoop van het geretourneerde product heeft gebruikt, tenzij u zelf instemt met een andere methode. De terugbetaling zelf is kosteloos.