Over Ons

Welkom op de site van Tafelvlaggen.nl hier vindt u alles op het gebied van tafelvlaggen, landen vlaggen, maritieme vlaggen en meer. In onze webshop kunt u simpel en eenvoudig een tafelvlag kopen maar ook bieden wij maatwerk. 

Even voorstellen

Wij zijn een familiebedrijf (2e generatie) met ruim 40 jaar ervaring, wat begon met een erelintje en een sjerp is uitgegroeid tot een tafelvlaggen fabriek. Dagelijks maken wij vele tafelvlaggen. Deze blijven al lang niet meer alleen in Nederland, nee deze vindt u door heel Europa en zelfs daarbuiten. Met passie en oog voor detail maken wij uw tafelvlaggen of het nu gaat om kleine of een grote oplage, andere vormen of op maat gemaakte tafelvlaggen er is veel mogelijk. Daarom Tafelvlaggen.nl vertrouwd en eerlijk. 

Vertrouwd en eerlijk over Tafelvlaggen

Tafelvlaggen.nl kan snel en efficiënt schakelen, omdat wij over een volledige eigen productielijn beschikken. Het is onze passie om een duurzame tafelvlag te maken met daarbij oog voor details, die maken de vlag. Denk hierbij aan de juiste mix:

 • Bestand goed?
 • Benadering van de juiste kleur
 • (Lopen) de teksten niet dicht?
 • Werken met PMS nummers

Al deze elementen spelen een rol bij het maken van de juiste tafelvlag, daarom tafelvlaggen.nl. 

Waarom een webshop?

Via onze webshop willen wij klanten laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tafelvlaggen. Voorwaarde is dat we duidelijk en helder zijn, anno 2021 is een webshop eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Hier kunnen wij laten zien wat we kunnen en dit breed onder de aandacht brengen. Ook het eenvoudig online kunnen bestellen is een must deze dagen. 

Maatwerk

U kunt bij ons veel producten in de webshop vinden, dit is voor mensen handig die weten wat ze willen. Bestellen, uploaden, betalen en done Maar ook zijn er bedrijven die extra service verlangen, maatwerk Persoonlijke aandacht en advies over de verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag. 

Hoe duurzaam zijn onze tafelvlaggen?

Onze tafelvlaggen worden duurzaam gemaakt, alle grondstoffen die wij inkopen hebben een duurzaam karakter. In elke lijn binnen ons productieproces werken wij met duurzame materialen die voorzien zijn van diverse certificaten. Waardoor wij dus in staat zijn een duurzame tafelvlag te maken. Onze tafelvlaggen hebben de volgende certificaten:

 • FSC Wood
 • FSC Chain of Custody (COC)
 • OEKOTEX STD 100
 • INDITEX CTW
 • R-Radyarn
 • DIN EN ISO 9001
 • HeiQ Viroblock Technology 

 

Maritieme Industrie

Op onze site vind u een aparte groep special voor de Maritieme sector. Wij hebben bewust gekozen om deze sector apart te noemen op onze site. De Maritieme industrie en vlaggen zijn met elkaar verbonden. Maar ook de tafelvlaggen, de modellen die u vindt onder de noemer Maritieme industrie zijn producten die veel gebruikt worden binnen deze branche. Deze tafelvlaggen kenmerken door een robuuste standaard.

U presentatie, Uw tafelvlag, onze passie! 

Jordy Pompe