Vragen over Tafelvlaggen

Hieronder vond je een overzicht van veel gestelde vragen over Tafelvlaggen 

Wat is het Materiaal verschil tussen een Taft -deco, 100% polyester en satijn?

Taft -deco, 100% polyester is echt een weefsel en satijn is een breisel 

Wat zijn de eigenschappen van Tafelvlag Enkelzijdig?

Een tafelvlag enkelzijdig heeft een doordruk dat wil zeggen dat de voorkant positief is en achterkant in spiegelbeeld. Verder is deze tafelvlag rondom gesneden met een afwerking open zoom of koord lusje

Wat is de eigenschap van Tafelvlag Satijn 

Een tafelvlag van satijn is tweezijdig identiek bedrukt (kan ook voor en achter verschillend). Verder is deze tafelvlag rondom gestikt met transparant garen. 

Wat voor garen gebruiken wij?

Wij gebruiken voor de confectie een transparant garen, in overleg maken wij ook gebruik van bijvoorbeeld zwart. Dit doen wij omdat ons materiaal altijd wit is,  met een volle kleur maak je in theorie het materiaal kapot en kom er weer een stukje wit materiaal naar voren. Door een gelijke kleur te gebruiken krijg je een mooiere geheel. 

Wat is het verschil tussen de verschillende chroom standaards voor de tafelvlaggen?

Wij hebben voor de tafelvlag en tafelbanier 3 verschillende soorten chroom standaards die zich eigenlijk onderscheiden in uiterlijk en prijs. 

  • Brazz is budget vriendelijk, licht van gewicht, dit is handig als je besluit deze te versturen als mailing, komt het beste binnen tot zijn recht.
  • Crown heeft een grotere base (voet) en is wat stabieler en oogt iets robuuster
  • Harvey is zwaar en elegant deze standaard kan je ook buiten tijdens een event gebruiken

Hoe worden mijn tafelvlaggen verpakt?

Wij verpakken de tafelvlaggen altijd met zorg, de standaards en tafelvlagen zijn apart van elkaar verpakt. 25 tafelvlaggen met houten standaards verpakken wij als volgt, houten standaards onderin met daarboven de masten, de tafelvlaggen zitten dan in een aparte doos per 10 stuks verpakt. 

Kan mijn opdracht rechtstreeks naar mijn klant verstuurd worden?

Ja dit is mogelijk wij hebben dan wel altijd een afzender nodig maar omdat wij neuraal verpakken kunnen wij zendingen voor u aflevering bij u relaties. 

Met welke vervoerder werken wij?

Wij vinden het belangrijk dat onze zendingen netjes en verzorgd worden afgeleverd, en dat er een hoge betrouwbaarheid is. Op het moment dat wij onze zending mee geven hebben wij er geen invloed meer op maar kunnen wij wel kiezen voor de meest betrouwbare partner. In ons geval kiezen wij voor UPS waar wij al jaren mee werken. 

Wat is een Conische mast? 

Bij onze producten voor de maritieme industrie gebruiken wij een houten standaard waarbij de mast van onder naar boven steeds smaller wordt, de mast loopt taps toe. Dit is een conische standaard  

Kan ik een tafelvlag laten maken met eigen ontwerp?

Ja zeker wij kunnen voor u een tafelvlag bedrukken naar eigen wens. Dus met logo of andere communicatie uiting. Wij kunnen zelfs de opmaak voor u verzorgen.