Verzendkosten en levertijden

Geen verzendkosten boven de €49 

Onze producten worden verzonden met postNL of UPS verzonden uiteraard krijgt u hiervan een Track & Trace nummer toegezonden. Tot €49,- vragen wij €9,95 aan verzendkosten.

Verzendmethoden

Wij hebben verschillende opties wat betreft het verzenden, zie hier de mogleijkheden.

  • Standaard overnight service 
  • Acces point / pick up point wij sturen het pakket naar een locatie die voor u het handigste is. Als kiest u voor deze optie dan communiceren wij via de mail de mogelijkheden.
  • UPS Express  afhankelijk van het postcode gebied ( voor 12:00 geleverd ) 
  • UPS Express plus afhankelijk van het postcode gebied ( voor 9 uur geleverd)

 

Het punt blijft wel dat wij hierbij afhankelijk zijn van de vervoerder, dus als er iets fout gaat denk aan bijvoorbeeld een sorteerfout dan lossen ze dat wel op maar deze vertraging zorgt voor onnodige stress. 

Inzet van een koerier, alles onder controle

Voor sommige projecten adviseren wij een koerier, hierbij heb je echt alles zelf in de hand. Wij hebben hiervoor ook een vaste partner waarmee wij goed samenwerken. Wij kunnen dus goede afspraken maken en staan in direct contact met de koerier. Vragen laat het ons weten  

Levertijden

Doordat wij zelf onze eigen productie hebben kunnen wij snel schakelen. Normaal hanteren wij de volgende levertijden alle producten die op de webshop besteld worden leveren wij binnen 5 werkdagen. Maar in overleg kan dit ook met 1 of 2 dagen. 

Internationale bezorging

Woont u buiten Nederland dat is geen enkel probleem. Tafelvlaggen bezorgt wereldwijd, prijzen hiervoor zijn op aanvraag. Inmiddels staan er al diverse tafelvlaggen in vele landen.